getting in SHAPE

Created by MyFitnessPal - Nutrition Facts For Foods

Monday, November 7, 2011

sidai baju

percubaan menyidai baju di ampaian baru..

jangan salah sangka ya..kami belum masuk rumah lagi. Tapi, saje je gatal nak guna ampaian baru. Since cahaya matahrari memang bagus dan terik untuk cepat keringkan jeans-jeans tersebut. Basuhnya di rumah lama dan angkut ke sini. Oh ya, Me guna setting "Jeans" untuk basuh jeans. My 7kg buleh muat all these jeans and took 2:33 hrs to finish the washing. (Ini untuk review my washing machine; sila tengok previous post)


zoom jauh

4 jeans dewasa..4 jeans kids..4 t-shirts dewasa

macam kene pulak baldi tu kat situ...my favorite baldi..its a flexible..carry baju kotor, baju untuk disidai, baju yang telah dilipat also buleh buat simpan air dan buleh rendam baju didalamnya..RM 37.80 kat Parkson. Memang worth it. 

zoom dekat skit..sangat senang untuk assemble this ampaian. extendible and tak berat mana pun




1 comment: