getting in SHAPE

Created by MyFitnessPal - Nutrition Facts For Foods

Monday, June 21, 2010

Barbecue...Barbeque....BBQ Set

Lama tul tak meng-updates....mem'busy'kan diri dengan kerja-kerja ..

Me would like to share the updates from our weekend.....The Father's Day!! @ Bangsar Village


Both of us memang teruja dengan Robert Rainford in Licence to Grill...memang menjadi angan-angan kami untuk mengadakan barbeque di halaman rumah...lebih tepat lagi di garden rumah...aktiviti menjamu makan sambil menguji skill memasak...mengendalikan tugas-tugas fireman...sandman....arangman.....

Dan ini yang di cari-cari sebenarnya...



Mak aiii....harganya after best price

Yang kami cari adalah barbecue set seperti gambar atas...TAPI untuk charcoal cook.Tak bestla bakar ayam guna dapur gas...tak de rasa original woods tu.

Yang menepati main specification kami adalah seperti berikut:

Rectangular

Circle

All barbecue set come in two types : Stainless Steel or Anodized (seperti gambar-gambar di atas). Stainless steel sangat sesuai untuk di bawa ke pantai...manakala anodized hanya sesuai di gunakan di rumah sahaja. Beza harga lebihkurang RM 600.00.

Actually this set is a portable set, ia buleh di bawa ke mana-mana. Please refer to  how to assemble and use. Tak payah susah2 nak nyalakan api...dalam 15 minutes dah ready.

Semua ada di jual di BBQ King ....

Kedai ini khusus menjual peralatan untuk barbecue (Pics google)



2 comments:

  1. kedai ni kat mana ek?

    ReplyDelete
  2. Yang kami pegi ni kat Bangsar Village.

    Tapi, skang BBQ King dah ada bnyk branch. Kt Empire, BSC, Ikano, etc..

    ReplyDelete